Tlf: 90 82 0123

  • 09.00 til 17.00

Kostnad

  • Hjem
  • Pris for nye websider

Pris for nye websider

Mange lurer naturligvis på hva det vil koste å få laget nye websider. Vi skulle gjerne hatt muligheten til å være konkret og fortalt deg hva prisen for dette er, men dessverre er det umulig uten å ta en prat med deg først. Noen ønsker statiske websider som "aldri" endrer seg, mens andre igjen ønsker seg dynamiske websider som oppdateres ofte, med nettbutikk, diskusjonsforum, etc.

Det vi derimot kan være mer konkret om, er at vi er blant markedets beste på pris. Om du velger å hente inn priser fra flere leverandører (noe vi oppfordrer til), vil vi gi deg følgende råd:

1. Be om pris for websider. På forhånd bør du ha tenkt igjennom hvilken info du ønsker å presentere på din web, hvor ofte siden skal oppdateres, om du selv skal oppdatere den, osv.

2. Be om pris for årlig kostnader for hosting og hva det innebærer (Eks: leie av serverplass, epost, SSL-sertifikat, Google-optimalisering, oppdatering av moduler, etc.) Om du ikke er drevet selv, vil vi anbefale deg å la din leverandør ta ansvaret som webmaster for din web.

3. Sjekk ut hvilken kundeservice de tilbyr med responstid, etc, og vurder om dette er noe som passer deg.

Lykke til!

Priser ...

Kjerreveien 15.
1676 Kråkerøy (Fredrikstad)

Tlf: 90 82 0123
ks@glommawebdesign.no

Org.nr: 986 199 462

Copyright © Glomma Webdesign